Dags för lite trädgårds skötsel

Det är underbart med trädgårdar och speciellt trädgårdar som har massor med träd ståendes där. Ja det ger ett så härligt intryck och det blir mer lummigt, det får gärna vara knöliga äppelträd som man har där i sin trädgård. Ja det är väldigt lugnande och härligt att tittas å tycker jag.

Önskar jag hade en

Ja det gör jag verkligen, det skulle vara så mysigt att ha min egna trädgård att gå och påta i och göra det finns och att kunna beställa lite trädbeskärning så att det håller sig snyggt i trädgården. Ja det är verkligen mysigt att kunna ha picknick i sin egna trädgård eller ligga och läsa på en filt under äppelträdet en sommardag. Ja det finns så mycket mysiga saker som man kan göra om man har en trädgård att hänga i på sommaren.

Det får bil någon gång i framtiden då vill jag gärna ha en egen trädgård, och få plantera fina blommor och massor med rosenbuskar i alla dess färger. Och göra det fint och kanske ha en liten damm eller något liknande. Ja det är härligt och höra lite vatten porlande i bakgrunden, hur som helst finns det mycket som man kan hitta på och ännu fler idéer på hur man kan göra i ordning en trädgård.
Något som jag skulle ha haft i min trädgård skulle vara en hängmatta att ligga och sova i på eftermiddagarna, det är ju hur mysigt som helst att ligga i en hängmatta. Sen är det väldigt trevligt med en hammock också, det hade vi när jag växte upp och det var mysigt att sätta sig i den och äta frukost i den på sommaren, det var alltid sommar för mig. Min mormor och morfar hade också en så när vi var hos dom så satt man i den och myste.