Kul nöje att göra

Ja det finns mycket kul som man kan hitta på och saker som är roliga att göra i grupp och att kanske göra om man har en familjeträff eller med ett gäng från jobbet. Ja det kan vara bra att kolla upp saker som man kan göra som är skoj och som man känner är roligt att göra tillsammans. Det finns ju mycket att välja på och det kan vara kul när man kan göra saker som man inte har gjort på länge eller saker som man aldrig har provat på.
Kolla upp nya aktiviteter som dyker upp och som kan vara spännande att prova på så att man har några på lager när man sen känner för att hitta på något.

Kolla med andra vad dom tycker är kul

Ja det kan vara spännande och intressant att göra saker som att köra bilbana i stockholm kanske något som man inte har gjort tidigare eller så kanske det är något som man har gjort många gånger och som är något som man är väldigt bra på och som man kan tävla med andra med. Ja det är kul med lite både och och det är så härligt när man kan hitta såna saker som man kan hitta på och tycka är kul att göra tillsammans.
Spännande och roligt att kunna göra det när man känner att det är lite tråkigt eller att man känner sig lite uttråkade av det som man gör. Då kan det vara bra att göra något som är lite extra kul och spännande och som man känner är något för en och ens vänner. Så kolla upp nya aktiviteter och spar på dom idéerna tills när man verkligen känner att det finns saker som man vill göra och som kan vara kul att göra tillsammans med andra när man vill ha lite kul.