Ny kärlek nytt liv

Nya tider
Okej, jag har precis startat ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har nämligen hittat mig en man. och tillskillnad från alla andra jag har dejtat  i mina dagar så tror jag faktiskt att detta kan  hålla i resten av livet. Tills döden skiljer oss åt. Han är tre år äldre än mig och jobbar som affärsjurist i Stockholm. Hur attraktivt?! Vi träffades genom gemensamma kompisar och man kan inte direkt säga att det var kärlek vid första ögonblicket. Utan han fick jobba för att få mig på fall. Och det är jag glad för nu. 

Med detta sagt så tror jag på kärlek vid första ögonblicket men däremot tror jag inte att det händer för alla där ute. Jag tror att det är olika för alla och jag tror inte på att det måste vara det ena sättet eller det andra. Utan jag tror mer att det handlar om två människor som älskar varandra och är villiga att jobba på sina personligheter för att med tiden växa samman. Jag tror inte på det hela "själsfränder" grejen, även om jag skulle vilja tro på det och speciellt vill jag att min partner ska tro på det. Jag vill ju väldigt gärna vara någon annans själsfrände, eller "the one" även om jag vet att det inte är realistiskt att tänka så. Och sen skulle jag aldrig bli tillsammans med någon som är så dum att dom tror på sån nonsens. 

Hur som helst är jag så lycklig nu med min jurist. Han förstår mig på ett sätt som jag inte trodde att någon någonsin skulle göra och det är fantastiskt att inte känna sig missförstådd hela tiden vilket jag tror är en väldigt vanlig känsla hos oss människor och den är inte alls så speciellt trevlig att känna.